BOWLING VERENIGING ARNHEM

er is altijd ruimte voor nieuwe leden, kom kijken en proef de sfeer van onze gezellige vereniging

Aspiranten regio Oost stedenkampioen

 
       regio kampioen adspiranten 
 

Op zaterdag 29 april zijn bij Inntel Hotels Resort Zutphen de voorrondes gespeeld van de Stedenontmoeting Jeugd. Een spannende dag waarbij we volgens de nieuwe opzet in bakerformat gegooid hebben. Velen moesten even wennen aan deze vorm, maar uiteindelijk ging het bij alle teams probleemloos. We hebben samen met de teams van afd. Noord/Drenthe gegooid waardoor er een gezellige drukte was.

Bij de junioren gaat het team van Bowling Vereniging 's-Heerenberg door. Zij gooiden over 10 games een gemiddelde van 147,9 als team.Bij de aspiranten ging de strijd tussen Arnhem en Zutphen. Bowling Vereniging Arnhem kwam met een gemiddelde van 155,4 als winnaar uit de bus. Bowling Vereniging Zutphen werd knap 2e met 138,9 gemiddeld. Arnhem gooide met 209 de hoogste game van de dag.

Allemaal ontzettend bedankt voor de inzet en de leuke ochtend. Veel succes tijdens de finale op 27 mei in Hoofddorp en laat zien waar regio Oost toe in staat is. Wellicht dat de samenwerking met Noord een vervolg gaat krijgen.