27e Nieuwegeinse sgl/dbl hcp toernooi

1 t/m 8 december 2019

Naam :Nieuwegeins sgl/dbl hcp toernooi
Type :C Toernooi
Klasse :2
Erkenning :2019/C754
Bowlingcentrum :Bowling Nieuwegein
Begindatum :01-12-2019
Einddatum :08-12-2019
Website :www.bvnieuwegein.nl
E-mail adres :bea_kooscramer@casema.nl
Contactpersoon :Mevrouw Bea Cramer
Provincie :Utrecht

Toestemmingsverklaring Toernooien Nieuwegeinse Bowling Vereniging Het doorgeven en publiceren van de scores van evenementen op de website en indien noodzakelijk facebook van de NBV en de Nederlandse Bowling Federatie. Met deze inschrijving geef ik voor mezelf en medespelers NIEUWEGEINSE BOWLING VERENIGING toestemming om gegevens over mij te verwerken. Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen: Publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes van mij op internet, apps en sociale media. Publiceren van toernooi uitslagen van de vereniging. Mijn email gegevens gebruiken voor mailingen over evenementen. Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven beschreven redenen, gegevens en organisaties.