BVA leden doen goede zaken tijdens Jeneverstadtoernooi 50+

Zaterdag 11 januari vond in Tilburg het 9e “Jeneverstad on Tour” toernooi plaats. Dit is 1 van de toernooien die deel uitmaakt van de Master Tour 50+.
Veel BVA leden weten dit toernooi te waarderen en schrijven dan ook massaal in. Goede resultaten werden er behaalt en maar liefst 4 leden wisten de finale te bereiken, wat op zich al een mooie prestatie was omdat er zeer hoge score’s werden neergezet.
Bij de heren ging Cor van ’t Hoog als 10e de finale in met een scratch score van 228, hij speelde een geweldige finale, met een gemiddelde van 240,5. Hij klom van plek 10 naar plaats 4 en mistte net het brons.
Haico Martens speelde de finale en werd 22e met een toernooi gemiddelde van 208. Ook Richard van den Burg behaalde de finale en eindigde als 20e met een toernooi gemiddelde van 210.

Verder speelde Peter van der Heiden(196 gem), Nikos Fotaniakos(177 gem) vorig jaar winnaar van dit toernooi, Wil Holla(176 gem) en Wim Kieboom (173 gem) een goede wedstrijd maar waren de scores niet voldoende om de finales te halen.

Ook waren de dames vertegenwoordigd bij dit toernooi.
Marja van Dijk ging als 4e de finale in met een scratch score van 197, helaas in de finale was het geweld te groot en met een gemiddelde van 180 eindigde zij als 11e.
Yolanda Schouten, vorig jaar nog goed voor een mooie 3e plek, lukte het niet om dit jaar de finale te bereiken.

Wij hopen dat we volgend jaar met nog meer BVA leden zullen deelnemen aan dit goed georganiseerde toernooi.

Home
Account
Cart
Search