Periodekampioen

Afgelopen seizoen 2021-2022, hebben we een proef gedraaid met periodekampioenschappen en uiteindelijk een finaleavond om te bepalen welk team Teamkampioen van Arnhem werd.

Dat werd voor de eerste keer met grote overmacht Flex 4×4 Adventures.

Door het grote succes van de formule hebben we besloten om hiermee door te gaan en ook in het seizoen 2022-2023 met periodekampioenen te gaan werken.

De formule is dit jaar echter wel aangepast. Ipv. per 8 wedstrijden bepalen we nu per oliepatroon de periodekampioen. Maw, per 11 wedstrijden wordt bepaald welk team de hoogste score heeft bepaald en dat team gaat door naar de finale.

Op deze manier hebben we na de laatste speeldag 9 periode kampioenen. Vervolgens wordt gekeken naar de ranglijst van de league en wordt het hoogste team wat nog geen periode heeft behaald, als 4e team van die league uitgenodigd voor de finale avond.

Met 1 uitzondering. De heersende kampioen mag zijn titel verdedigen. Dat houdt in dit geval in dat de trio-league alleen de 3 periodekampioenen aanlevert. Als 4e team gaat Flex 4×4 Adventures mee naar de finale.

De 12 teams spelen op de dinsdag NA de competitie een finale avond om te bepalen welk team kampioen van Arnhem wordt.

Op deze finale avond spelen deze teams 11 wedstrijden (tegen iedere tegenstander 1x) in Baker Format. Dat betekent dat een team per wedstrijd 1 game speelt. Deze game wordt gegooid door 2 spelers, die om en om een frame gooien. Er wordt gespeeld op handicap-basis.

Een speler mag op deze avond maar voor 1 team uitkomen. En per game wordt de hcp opnieuw berekend, aangezien de teamsamenstelling per game aangepast kan

 

Huidige periodekampioenen 2022-2023


1e

2e
3e
4e

Maandag vroeg:
’t Hoog Bestratingen
L&M
De Gangmakers
Coop Alteveer

 

Maandag laat:
ITN Installatietechniek
Storm
Blauwe bowlers
Pin Down

Dinsdag trio:
’t Hoog Bestratingen
VBI
MaGaGj
4×4 Flex adventure

Overall periode winnaars

2022-2023

Team Storm

2022-2023

Team Flex 4×4

Home
Account
Cart
Search