Bowlingclinic in notedop!

Bowlingclinic in notedop!
Enige tijd geleden werd de BVA benaderd door een enthousiast hockeyteam van de Arnhemse Mixed Hockey Club “Upward”. Zij spraken de wens uit om tijdens hun jaarlijks teamuitje, waarbij ze altijd bowlen, nu eens wat meer kennis van deze discipline te vergaren.
Aangezien wij als BVA onze passie graag met anderen willen delen en daarmee willen enthousiasmeren om zodoende nieuwe leden hopen te generen, is hier zeer welwillend op in gesprongen.
Op zaterdag 25 januari j.l. is er onder de bezielende leiding van John, Robert en Kay een 2 uur durende boeiende bowlingclinic in notedop voor beginners verzorgd.
Na een stuk theorie behandeld te hebben zijn we snel de banen op gegaan om eerst een mikspelletje te doen en om daarna een volledige game te spelen.
Tijdens de games werd er door John, Robert en Kay ontspannen en begeleidend gecoacht. De mannen van Upward bleken zeer leergierig en pakten de toch wel lastige stof goed op. Er werden echt stapjes gemaakt en dus vooruitgang geboekt. Chapeau!
Tijdens de afsluiting werd er door Jaap Pleiter van Upward een prijs voor de hoogste game uitgedeeld en werden de bowlinginstructeurs hartelijk bedankt voor het verzorgen van de clinic en viel een ieder een overvloedig bierpakket ten deel!

Voor de toekomst spreken wij de wens uit om meer teams van Upward te mogen begroeten. Of zelfs wel een jeugd en/of seniorenbowlingclinic voor de hele vereniging te mogen verzorgen.

Upward en alle vrijwilligers van de BVA hartelijk bedankt voor deze geweldige kans en ervaring. Het was gezellig!

Een verslaggever van de BVA.

Home
Account
Cart
Search
Bowling Vereniging Arnhem