Update Corona maatregelen.

Beste bowlers van de BVA,
Dinsdag 13 oktober, zijn er nieuwe richtlijnen gekomen i.v.m. corona. Vanaf woensdagavond 14 oktober vanaf 22.00 uur moet alle horeca zijn deuren sluiten. Nu is ons bowlingcentrum gedeeltelijk horeca en gedeeltelijk sportaccommodatie. Wij, als bestuur, hebben overlegd en daarna besloten dat de competitie in ieder geval 4 weken stil komt te liggen. Gezien de richtlijnen vinden wij het niet verantwoord om nog langer te spelen. Per slot van rekening sporten we in een binnenruimte en zijn we volgens ons met teveel mensen waardoor 1,5 meter afstand houden vrijwel onmogelijk is.
Wij begrijpen heel goed dat dit geen leuke maatregel is. Maar het gaat er om dat we met z’n allen gezond door deze tijd komen. Zodat we daarna weer met veel plezier door kunnen met bowlen.
De Schelm heeft aangegeven dat er eventueel wel getraind kan worden (waarbij het horeca gedeelte gesloten zal zijn).Wij denken dat reserveren van een baan, als je wilt trainen, verstandig is.
Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor het genomen besluit en zien jullie allemaal heel graag spoedig, gezond en wel, weer terug op “De Schelm”.
Namens het bestuur.
Fenny en Terry

Home
Account
Cart
Search