Carnavalstoernooi 2023

Carnavalstoernooi 2023

 

Eindelijk was het dan weer zo ver. Na een jaar geen Carnavalstoernooi was het nu tijd om je beste, leukste, mafste Carnavals-outfit weer eens uit de kast te halen en mee te doen aan het Arnhemse 9 No-Tap Carnavalstoernooi 2023. Het was natuurlijk niet verplicht je te verkleden maar wel leuk en de leukst twee verklede deelnemers konden een mooie prijs in ontvangst nemen. De deelnemers kozen zelf uiteindelijk via het wedstrijdformulier welke twee leukst verklede deelnemers er genomineerd werden. Dit zou aan het einde van het toernooi bekend gemaakt worden.

Wij speelden een 9 No-Tap toernooi; dat wil zeggen dat elke 9 pins om in de eerste beurt een strike is. Dus je kunt vrij snel en makkelijk een “perfect game”, 300 game gooien. Het jammere is alleen dat je er geen oorkonde voor krijgt en het telt ook niet mee op de pas van de NBF, maar toch werden er maar liefst 3 ‘300’-games gegooid!!

Elk lid van de BVA mocht een introducee meenemen dus dat was ook leuk om het een keer zo te organiseren. Wie weet schept het wel weer nieuwe leden, die zijn altijd welkom.

Er werden 4 games gespeeld in de voorronde en de 12 beste deelnemers speelden nog een finale over 1 game. Het huis zat bommetje vol. Alle 12 banen bezet met 3 personen per baan. De sfeer zat er ook goed in met bier, hapjes en natuurlijk carnavalsmuziek.

Door onze sponsoren zijn erg leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Sponsoren:

– https://www.bowlingcentrum.nl

– https://odinsportswear.com/nl/

– https://www.bowlingshopeurope.eu/nl/

Aan het einde van de avond werd de balans opgemaakt en was het enorm spannend wie nu als beste verkleed was.

Beste verkleed:

1 ) Yolanda Schouten

2 ) Fenny Jansen

Bij het bowlen zijn er 300+ games gegooid door Haico Martens, Cees van de Weijde en Cor van ’t Hoog. Helaas hiervoor geen prijs mannen.

Wel zijn de nummers 1-2-3 bekend.

Winnaars:

1 ) Cor van ’t Hoog

2 ) Melvin Bouwman

3) Cees van der Weijde

Dan zijn er nog een 5 tal random prijsjes uitgereikt aan: Nikos Fotinakis, Susanne Menning, Jolanda Tempel, Sven de Kort en Julia Witjes

Wij willen natuurlijk alles deelnemers maar ook de sponsoren bedanken en hopen volgend jaar wederom op een groot succes.

Namens de organisatie veel dank en tot volgend jaar!

Wouter van de Bunt en Iwan Kersten

Home
Account
Cart
Search