Tarieven BV Arnhem

Tarieven BV Arnhem

Met een lidmaatschap van de BV Arnhem is men automatisch lid van de Nederlandse Bowling Federatie.

Digitale ledenpas en Bowling NBF app

Via Mijn NBF is de NBF ledenpas digitaal beschikbaar. Op deze manier heeft u de pas altijd bij de hand! Ga hiervoor naar http://nbf.bowlen.nl. U kunt inloggen met uw NBF ledenpas nummer en een zelfgekozen wachtwoord.

De NBF ledenpas is ook te vinden in de Bowling NBF app. Met deze app kunnen leden o.a. scores bijhouden. En er zijn nog meer voordelen! In de app vindt u naast de digitale ledenpas ook het pasgemiddelde, de persoonlijke scores én al het bowlingnieuws. Met de Bowling NBF app heeft u dus altijd alle scores binnen handbereik! De Bowling NBF app is te downloaden via App Store en Google Play. Zoek in de app stores op ‘Bowling NBF’.

Als lid van de NBF krijgt men een aantal keren per jaar het Bowlen.nl magazine. Met uw NBF ledenpas kunt u vaak korting krijgen op de baanhuur in veel bowlingcentra. 

Voor het spelen in de BVA huisleagues en toernooien betalen de spelende leden een league bijdrage per speelavond.

De league bijdrage wordt voor elk seizoen door de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. Van deze league bijdrage betaalt de BV Arnhem de baanhuur aan de exploitant van het bowlingcentrum.

Verder is een gedeelte van deze league bijdrage voor de BV Arnhem. Dit bijeengebrachte geld wordt natuurlijk ingezet voor de vereniging. Hiervan worden toernooien georganiseerd, bekers en medailles betaald en wordt er een jaarlijkse feest(slot-)avond gehouden.

Lidmaatschap per seizoen

Sportpas

Jeugd (t/m 17 jaar)
Senioren (18 t/m 23 jaar)
Senioren (24 t/m 64 jaar)
Senioren (65 jaar en ouder)
Dubbellidmaatschap

€ 32,35
€ 53,30
€ 57,70
€ 53,30
€ 38,30

League bijdrage per persoon per speelavond: € 12,00.

Betaalwijze: u betaalt uitsluitend per automatische incasso.
De totale kosten voor een seizoen worden in 9 maandelijkse,
gelijke termijnen van uw rekening afgeschreven.

Voorbeeld: voor het spelen van één league per week bedraagt 
de maandtermijn € 12,00 x 33 weken / 9 = € 44,00 per maand.

Incasso data: jaarlijkse contributie aan het eind september.
League-termijnen: oktober, november, december, januari, februari, maart, april, mei en juni (telkens aan het eind van betreffende maand).

 

Incasso data: jaarlijkse contributie aan het eind september.
League-termijnen: oktober, november, december, januari, februari, maart, april, mei en juni (telkens aan het eind van betreffende maand).

Home
Account
Cart
Search